måndag 21 januari 2008

Svenskar i Rumänien

ESC-säsongen är i full gång. I Rumänien i år tävlar tre mer eller mindre svenska bidrag:
LaSal (?) - Dr Frankenstein
LaGaylia Fraizer sjunger på demon och kommer troligen att framföra bidraget tillsammans med Anna Sahlin under namnet LaSal. Anna, som från början är känd från Alla vi barn i Bullerbyn, körade bakom Charlotte Nilsson i Jerusalem 1999, representerade Estland på hemmaplan 2002 med Runaway (delad 3:a) och deltog i Melodifestivalen 2003 med We're unbreakable och 2006 med This woman. LaGaylia är ursprungligen från Florida, men bor sedan några år tillbaka i Sverige och deltog i Melodifestivalen 2004 med It's in the stars och 2005 med Nothing at all. Dr Frankenstien är en ganska mainstream poplåt, som handlar om att bygga den perfekta mannen. Jag ser gärna den här i Belgrad, lite speciell - men rätt så bra.

Oscar, Lars, Alexander, Fredrik - Shine
Ganska tråkig poplåt. Det mest intressanta är att en av upphovsmännen är Måns Zelmerlöw. Enligt gylleneskor.se är det fortfarande oklart vem som kommer att framföra bidraget.

Rednex feat Ro-mania - Railroad, Railroad
Rednex är Rednex är Rednex, det spelar liksom ingen roll vilken land de är i, de är alltid sig själva. Sen får man tycka vad man vill om det.

1 kommentar:

Anonym sa...

Jag hörde idag att Anna Sahlin inte kommer va med, för hon fick inte ledigt från Footloose, så LaGaylia ska sjunga själv.